Pozitivna priča iz Doboja! Apoteka “Herbafarm”


U doba pandemije korona virusa često zaboravljamo pozitivne priče, domaće privrednike, proizvode koji trenutno trebaju našu podršku. Jedna od njih je dobojska apoteka “Herbafarm” čiji je vlasnik Tešnjak.

Njegova apoteka se nalazi u prostoru zelene pijace u tom gradu.

U ovom periodu bilježe se izuzetno negativni trendovi, povećana smrtnost, zastoj ekonomije, gubitak radnih mjesta, poskupljenje osnovnih životnih namirnica.

Sa apotekom “Herbafarm” to nije slučaj. Sama apoteka nudi mnoge pogodnosti za građane a njen vlasnik najavljuje i povećanje broja zaposlenih u narednom periodu s akcentom na mlade ljude.

Apoteka “Herbafarm” nudi usluge besplatnog mjerenja pritiska, mineralno vitaminskog statusa.

Vrši usluge mjerenja šećera u krvi, holesterola i triglicerida, nalaz helicobaster pyroli, nalaz PS.A. ( prostata test )

U ponudi ima sve vrste lijekova, lijekove sa esencijalne liste i ljekovite pripravke.

Apoteka “Herbafarm” nudi posebne popuste za penzionere, a građani mogu dignuti lijekove na recept u ovoj apoteci bez obzira na mjesto prebivališta.

Ostalu ponudu koju nudi ova apoteka možete pogledati na web shopu: www.herbafarm.ba

Podsjetimo se na nekoliko činjenica: -kupovinom domaćih proizvoda razvijamo ekonomiju naše zemlje
-otvaramo nova radna mjesta -poboljšavamo uslove života
-gradimo bolju i sigurniju budućnost -njegujemo naše vrijednosti i kulturu -podržavamo i motivišemo domaće privrednike na napredak

Domaća privreda gradi zajednicu.

Domaće kompanije izdržavaju domaće porodice. Razmisli, shvati i podrži ono što je domaće. Kupovinom domaćih proizvoda, podržavajući lokalne privrednike kreiramo bolju budućnost za nove generacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.