Gradonačelnik Prijedora podnio ostavku.

Dalibor Pavlović podnio je ostavku danas na funkciji gradonačelnika Prijedora, a nakon što su u javnost procurile njegove bizarne fotografije na kojima se vidi kako pije veliku količinu tableta i povraća.Fotografije, koje je sam napravio, a koje je objavio novinar Slobodan Vasković su uzburkale javnost u Republici Srpskoj s obzirom na neprimjerenost sadržaja. Zbog toga, lider SNSD-a Milorad Dodik ga je pozvao da podnese ostavku

Danas je održana i sjednica Gradskog odbora Prijedora na kojoj gradonačelnik nije prisustvovao, no ostavku je objavio pismenim putem.

“Kao nosilac javne funkcije i prvi čovjek grada Prijedora, snosim odgovornost da svoje sugrađane, ali i širu javnost izvještavam o poslu koji obavljam baš kao i o privatnom životu ukoliko on utiče na dobrobit zajednice u čijoj sam službi. Kako pisanja javni progon mene kao čovjeka raznim spinovima, vrijeđanjima, omalovažavanjima, koja su se posljednjih dana u pojedinim medijima pojavila, mogu da uzdrmaju odnose povjerenja koje sa građanima Prijedora gradim od stupanja na funkciju. Ovim putem obavještavam javnost da prihvatam prijedlog predsjednika SNSD-a Milorada Dodika”, rekao je on.

Inače, Dodik mu je poručio da je izgubio podršku stranačkih kolega zbog objavljenih fotografija i izostanka demantija navoda koji se odnose na to da je ovisnik.

klix.ba/izvor

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *