Bakir Izetbegović u Bihaću!

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović sastao se danas sa predstavnicima Gradskog odbora SDA Bihać.

Na sastanku je razgovarano o posljednjim realiziranim projektima u Bihaću, naročito onima u kojima je presudan značaj imala Vlada Federacije BiH. U tom kontekstu je posebno istaknut projekat izgradnje aerodroma u Bihaću, te izgradnja cestovne infrastrukture u Bihaću i Unsko-sanskom kantonu.

Predsjednik Gradskog odbora SDA Bihać dr. Emir Šabić se zahvalio predsjedniku SDA Izetbegoviću na dosadašnjoj podršci Bihaću. Također ga je upoznao sa aktivnostima unutar Gradskog odbora SDA Bihać i trendom rasta stranačke infrastrukture i podrške stranci u ovom gradu.

Predsjednik SDA Izetbegović je uputio čestitku novoizabranom rukovodstvu Gradskog odbora SDA Bihać, te im je zaželio sreću u budućem radu. Prisutne je također upoznao sa aktuelnim političkim dešavanjima u Bosni i Hercegovini.

Posebna pažnja posvećena je potrebi masovnijeg vakcinisanja s ciljem preveniranja posljedica najavljenog novog talasa pandemije koronavirusa.

Sastanku je prisustvovao i potpredsjednik SDA i federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Šemsudin Dedić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.