Amina Kavazović: U nedjelju, sa olovkom u ruci razbijmo okove

Predsjednica RO SDA Sjeverna Bosna i kandidatkinja za Narodnu skupštinu RS-a Amina Kavazović uputila je predizbornu poruku putem svoje Facebook stranice, njenu poruku prenosimo u cjelosti.

Dragi moji,

Izborna kampanja se privodi kraju, hvala vam što ste mi napunili srce i baterije u posljednjih mjesec dana. Obilazeći našu domovinu, naša mjesta, naše povratnike duboko sam uvjerena da ide spektakularna pobjeda.

Utakmica se igra u nedjelju, 2. oktobra. Pozovimo sve, naše porodice, komšije, prijatelje, rođake i sa olovkom u ruci razbijmo okove.

Tražite od njih da podrže sve kandidate Pokreta za državu, samo tako, ojačani snagom naroda možemo nastaviti borbu za bolji život naših pokoljenja na ovim prostorima.
Samo zajedno možemo uspjeti, zato ćemo se držati zajedno čvršće nego ikad do konačne pobjede.

Predstavljati će mi izuzetnu čast i zadovoljstvo da vodim računa o svom narodu i svojoj zemlji ukoliko budem izabrana u Narodnu skupštinu entiteta RS. Jasno i glasno ću se boriti za ostvarivanje naših zagarantovanih prava, podignute glave, jer mi razloga za stid nemamo.
U toj borbi, samo mi je važno da vi budete zadovoljni sa mnom. Jedno je sigurno, neću vas iznevjeriti.

Bog mi je svjedok, da sam oduvijek radila po svom najboljem znanju kako bih opravdala ukazano mi povjerenje, da bih realizovala obećane projekte i ostvarila ideale za koje se borim.

Tako ću i nastaviti.

Ni vi, niti ja, nemamo rezervnu domovinu, zato znajte da su ovi izbori najvažniji u postdejtonskoj Bosni i Hercegovini. Ukratko, to je izbor između razbijanja okova i jedne “luđačke košulje” koja nam se pokušava nametnuti.

Upamet! U nedjelju, mirno i dostojanstveno, masovno, sa olovkom u ruci, idemo razbiti okove!
Do konačne pobjede!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *